Benningskamplaan 26 E [VERHUURD]

Per direct beschikbaar in de vrije sector*  
Benningskamplaan 26 E in Uitgeest
Reageren is mogelijk tot 25 maart 10:00 uur

Type woning

Appartement met lift op de 2e verdieping

Indeling van de woning
Oppervlakte van de woonkamer is 21,7 m2
Oppervlakte van de keuken is 8,6 m2
Oppervlakte van slaapkamer 1 is 17,1 m2
Oppervlakte van slaapkamer 2 is 9,9 m2
Oppervlakte van de badkamer is 6,1 m2 

Een plattegrond van de woning vindt u hier.

Totale huurprijs € 832,00 (inclusief € 37, - servicekosten)
(Huurprijs en verhuurdatum zijn onder voorbehoud)

Uitgeest
Uitgeest heeft een gunstige ligging. Alkmaar, Haarlem, Zaandam en Amsterdam zijn goed bereikbaar, zowel per spoor als met de auto. Het bos, de duinen en het strand zijn vlakbij, evenals het voor watersporters prachtige Uitgeestermeer. Van oudsher heeft Uitgeest een bloeiend cultureel leven, met als voorbeeld de 125 jaar oude Uitgeester Harmonie. Kortom: een prettige woonomgeving met stad en land vlakbij.

Om in aanmerking te komen voor een vrije sector huurwoning* veronderstelt een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden kunt u lezen op onze website. Heeft u interesse in de woning dan kunt u ons kenbaar maken via het reactieformulier.

*Vrije sector huurwoningen zijn huurwoningen met een huurprijs hoger dan € 720,42 (kale huur, dus excl. Servicekosten) per maand. Woningbouwverenigingen zijn vrij in de toewijzing van deze woningen. Een huisvestingsvergunning is niet nodig. Een vrije sector woning is vaak direct beschikbaar, maar u heeft bij het huren van deze woningen geen recht op huurtoeslag.