Johanna Naberstraat 75C in Alkmaar [VERHUURD]

Beschikbaar in de vrije sector* per 11-06-2019 (onder voorbehoud)
Johanna Naberstraat 75C te Alkmaar

Reageren op deze woning is niet meer mogelijk. De inschrijving is gesloten.

Type woning: appartement met lift op de 3e verdieping met zonnig balkon op het westen (bouwjaar 2011)

Indeling van de woning:
Oppervlakte woonkamer/open keuken is 37 m2
Oppervlakte slaapkamer 1 is 20 m2
Oppervlakte slaapkamer 2 is 13 m2
Oppervlakte badkamer is 7 m2
Oppervlakte inpandige berging met wasmachine aansluiting en WKO-opstelling is 5,6 m2
Oppervlakte berging in de parkeerkelder is 4,8 m2 

Een plattegrond van de woning vindt u hier.

Korte omschrijving van de woning:
Het betreft een ruim licht 3-kamer appartement op de 3de verdieping met zonnig balkon op het westen. Het gebouw is in 2011 opgeleverd en beschikt over twee liften en is gebouwd onder woonkeur en politiekeurmerk. Onder het complex bevindt zich een parkeerkelder met autolift. De huurprijs van de woning is inclusief één parkeerplek in de parkeerkelder. Het winkelcentrum Daalmeer en een grote supermarkt zijn zeer nabij. Op de begane grond zit een mutifunctioneel centrum met onder meer een school, een kinderdagverblijf en een wijkcentrum. Voor de deur zijn een voetbalveld en openbare parkeerplaats aanwezig. Het is een levendige, bedrijvige buurt. Dit appartement bevindt zich aan de achterzijde, dit is de rustigere kant van het complex. Het appartement is gelijkvloers en zeer geschikt voor senioren (het is rollatortoegankelijk met vele voorzieningen op loopafstand). De woning heeft een WKO (warmte-koude-opslag)-installatie, vloerverwarming en er moet elektrisch gekookt worden (er is geen gasaansluiting in de woning). In de servicekosten zit een voorschot op het eigen waterverbruik. 

Huurprijs:
Netto huurprijs: € 808,51
Bruto huurprijs: € 888,01
(huurprijs en verhuurdatum zijn onder voorbehoud)
Inbegrepen bij de huurprijs is een parkeerplaats in de parkeergarage.

Heeft u interesse in de woning dan kunt u dit rechtstreeks aan ons kenbaar maken via het reactieformulier. 

Om in aanmerking te komen voor een vrije sector huurwoning* geldt een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden vindt u hier.

* Vrije sector huurwoningen zijn huurwoningen met een huurprijs hoger dan € 720,42 (kale huur excl. servicekosten) per maand. Woningbouwverenigingen zijn vrij in de toewijzing van deze woningen. Een huisvestingsvergunning is niet nodig.  Een vrije sector woning is vaak direct beschikbaar, maar u heeft bij het huren van deze woningen geen recht op huurtoeslag.