Alta Mira

Op loopafstand van de sfeervolle dorpskern van Schoorl aan de voet van de Schoorlse duinen staat een kleinschalig appartementen gebouw genaamd Alta Mira. Op de plek van het voormalige uitgaanscentrum Alta Mira aan de Heereweg. De appartementen zijn verdeeld over drie woonlagen. In totaal 27 betaalbare huurwoningen waarvan; 20 driekamer- en 7 tweekamerappartementen.

De appartementen worden verhuurd voor een huurprijs van maximaal € 597,30 per maand. De woningen zijn energiezuinig en worden voorzien van zonnepanelen. In mei 2017 is Bot Bouw begonnen met de werkzaamheden. De huurwoningen zijn verhuurd en eind juni 2018 opgeleverd.

Woning informatie

Kenmerken

Type
Gerealiseerde projecten
Status
Afgerond
Plaats
Schoorl
Startdatum
Mei 2017
Gereed
Eind juni 2018
Aantal woningen
27
Verhuur

De woningen worden verhuurd via SVNK: www.svnk.nl 

Woningtypes

 • Tweekamerappartementen

  De appartementen beschikken over een privé berging gelegen op de begane grond. De woningen zijn drempelloos en bereikbaar met een lift hierdoor geschikt voor alle leeftijden. Er is een optimaal gevoel van veiligheid door een intercomsysteem, een gesloten entree en 19 parkeerplaatsen op eigen terrein.

  Indeling woning (zes woningen):
  Woonkamer met open keuken van 21,5 m2
  Slaapkamer van 9,8 m2
  Badkamer van 2,8 m2

  Indeling woning (1 woning):
  Woonkamer met open keuken van 20,7 m2
  Slaapkamer 10,6 m2
  Badkamer 2,2 m2

 • Driekamerappartementen

  De appartementen beschikken over een privé berging gelegen op de begane grond. De woningen zijn drempelloos en bereikbaar met een lift hierdoor geschikt voor alle leeftijden. Er is een optimaal gevoel van veiligheid door een intercomsysteem, een gesloten entree en de 19 parkeerplaatsen op eigen terrein.

  Indeling woning:
  Woonkamer met open keuken van 22,6 m2
  Slaapkamers van 14,2m2
  Slaapkamers van 7,4 m2
  Badkamer van 3,8 m2

   

Gerelateerde documenten