alles over IBAN

IBAN staat voor International Bank Account Number. Iedereen heeft een IBAN, dit vervangt uw oude bankrekeningnummer. Uw bankrekeningnummer bestaat uit een aantal cijfers, letters en uw huidige bankrekeningnummer. Uw IBAN vindt u op de afschriften van uw bank.

Veel gevraagd over alles over IBAN

Wat is een IBAN?

Algemeen

IBAN staat voor International Bank Account Number. De Europese Unie werkt aan één gezamenlijke betaalmarkt waarbij u hetzelfde bankrekeningnummer in binnen- en buitenland kunt gebruiken. Uw IBAN bestaat uit een aantal cijfers, letters en uw huidige bankrekeningnummer.

Wat is het rekeningnummer van Kennemer Wonen?

Algemeen

Het IBAN van Kennemer Wonen is NL42INGB0005442322.

Bent u huurder van Kennemer Wonen en wilt u de huur over maken? Wij verzoeken u om bij het storten van de huur uw klantnummer te vermelden. Ook vragen wij u om te controleren of het bedrag wat u gaat overmaken gelijk is aan het actuele huurbedrag. Heeft u uw bank opdracht gegeven om iedere maand de huur over te maken? Vergeet dan niet om het bedrag aan te passen als er een huurverhoging is geweest.

Wat is het rekeningnummer voor het storten van de huur?

Algemeen

Voor huurders is ons IBAN NL42INGB0005442322. Wij verzoeken u om bij het storten van de huur uw klantnummer te vermelden. Ook vragen wij u om te controleren of het bedrag wat u gaat overmaken gelijk is aan het actuele huurbedrag. Heeft u uw bank opdracht gegeven om iedere maand de huur over te maken? Vergeet dan niet om het bedrag aan te passen als er een huurverhoging is geweest.