18 appartementen Vroonermeer Noord in Alkmaar

18 appartementen

Bij de entree naar de nieuw gebouwde wijk Vroonermeer Noord worden nog eens 18 appartementen gerealiseerd. Dit is het sluitstuk van de woningen die Kennemer Wonen hier realiseert, in navolging op de reeds opgeleverde en bewoonde 30 eengezinswoningen. In totaal bestaat het plan uit 733 woningen.

Het project bestaat uit de bouw van 18 driekamerappartementen van ca. 74 m2. Deze appartementen zijn 'rollator geschikt', hebben een gemeenschappelijke lift en het parkeren is geregeld op openbaar terrein. De appartementen zijn gelegen naast de nieuw te bouwen school door de gemeente.

Het terrein is bouwrijp gemaakt en de bouw is gestart!

Het plan
18 nultredentoegankelijke appartementen.

Toewijzen van de woningen
De appartementen worden met voorrang aangeboden. De voorrang is voor huurders van Kennemer Wonen die in Alkmaar een woning huren, die gelabeld is voor jongeren. Dat zijn bijvoorbeeld kleine appartementen zonder lift. Deze huurders hebben een contract voor onbepaalde tijd (geen tijdelijk contract) en krijgen hierover individueel bericht. Zodra de oplevering in zicht komt, worden de woningen geadverteerd via de website van SVNK. Kijk voor meer informatie over de woningen in de verhuurbrochure hiernaast bij 'Gerelateerde documenten'.

Planning

De planning ziet er als volgt uit:

Start bouw Eerste kwartaal 2023
Oplevering  Voorjaar 2024