U kunt veel zelf regelen via Mijn Kennemer Wonen.

Nieuws

Flinke besparing op de maandlasten

Maar liefst dertig jaar heeft Thea Rosier in Castricum gewoond. Een mooie eengezinswoning in het dorp was haar thuis. Maar toen haar man in 2017 overleed, begon ze na te denken. Was het huis voor haar alleen niet te groot? En de trappen lopen lukte nu nog redelijk, maar wat als dat niet meer zou gaan? Ze besloot het heft in eigen handen te nemen en te verhuizen naar een gelijkvloers nieuwbouwappartement in Limmen.

Kennemer Wonen verduurzaamt ook haar eigen wagenpark

Medewerkers van Kennemer Wonen zijn regelmatig onderweg. Naar een afspraak of bezoek aan onze huurders, voor een inspectie of verhuring van een woning of naar een (nieuwbouw)project op locatie. Sinds het kantoor in Heiloo zich midden in ons woningbezit bevindt, wordt al veel gebruik gemaakt van een tweetal elektrische fietsen die beschikbaar zijn voor alle medewerkers. Om een stap verder te gaan in verduurzaming, is een overeenkomst gesloten met Van Vliet Autogroep en wordt het wagenpark met bedrijfsauto’s vanaf 2023 elektrisch.

Nationale Prestatieafspraken volkshuisvesting

Vorige week stemde Krista Walter, directeur-bestuurder Kennemer Wonen, voor het akkoord Nationale Prestatieafspraken volkshuisvesting. ‘Dit is een mooi akkoord. Goed voor onze huurders én goed voor woningzoekenden!’
Door het afschaffen van de verhuurderheffing per 1 januari 2023 komt er bij corporaties circa. €1,7 miljard aan investeringsruimte vrij. Daar tegenover staan nu bindende en wederkerige prestatieafspraken. Met het akkoord geven Aedes, Woonbond, VNG en het Rijk met een gezamenlijke agenda antwoord op actuele maatschappelijke opgaven.

Informatiepagina Juni 2022

Deze week verschijnt de laatste informatiepagina voor de zomer in de lokale huis-aan-huis-bladen. Met aandacht voor de verduurzaming van de Kennedyboulevard in Egmond aan Zee, het bezoeken van geslaagde scholieren, een interview over doorstroming en meer! U ontvangt hem deze week in de brievenbus, of lees hem hier online!