Ik wil gaan samenwonen, maar sta alleen ingeschreven. Kan mijn partner bij mijn inschrijving gezet worden?

Als uw partner niet staat ingeschreven bij SVNK kunt u uw partner op uw bestaande inschrijving bijschrijven. Dit kunt u zelf doen door via de website van SVNK in te loggen op uw account en uw partner als mede-inschrijver op te voeren. Dit is kosteloos. Uw partner krijgt een eigen inschrijfdatum.

Als uw partner zelf al ingeschreven staat bij SVNK, dan kunt u uw beide inschrijvingen door ons laten samenvoegen. Dit moet u schriftelijk bij ons aanvragen. Vermeld in uw verzoek uw persoonsgegevens en uw inschrijfnummers. Bij het samenvoegen van inschrijvingen behoudt u beiden uw eigen inschrijfdatum. En als u reageert op woningen gaat het SVNK uit van de langste inschrijfdatum. Bij een eventuele latere splitsing van de inschrijving behoudt ieder zijn eigen inschrijfdatum.

Als er sprake is van een woningaanbieding of een interessepeiling kan er niets gewijzigd worden en kan ook de woning niet aan u worden aangeboden. De inschrijving moet eerst worden gesplitst. Zorg er daarom voor dat eerst uw gegevens kloppen voordat u op een woning reageert.