Uw post digitaal

Document digitaal inzien
Heeft u post van Kennemer Wonen ontvangen? Vul hieronder uw code in om het document digitaal te bekijken.

Post ook digitaal beschikbaar!
Postex verzorgt de postverwerking voor Kennemer Wonen. Postex is een Nederlandse dienstverlener voor het verzenden van zakelijke post. Nieuw is de mogelijkheid om documenten digitaal in te zien, of zelfs direct digitaal te ontvangen. Op deze mogelijkheid wordt u geattendeerd door een bericht van Postex wanneer u post ontvangt van Kennemer Wonen.

Hoe ziet dat er dan uit?
Post op papier
Wanneer u post van Kennemer Wonen op papier ontvangt, vindt u dit bericht van Postex bijgesloten in de envelop.

Post digitaal
Wanneer u post van Kennemer Wonen digitaal ontvangt, ontvangt u deze mail van Postex om u hierop te wijzen.

Wilt u uw post direct digitaal ontvangen?
Activeer uw 'Mijn Kennemer Wonen' account om uw post digitaal te ontvangen. Heeft u al een geactiveerd ‘Mijn Kennemer Wonen’ account om online uw zaken met Kennemer Wonen te regelen? Dan ontvangt u uw post voortaan in een digitale postbus. Op deze manier kunt u uw post lezen op uw PC, tablet of smartphone, waar en wanneer u maar wilt. Het is ook mogelijk om brieven te raadplegen via uw ‘Mijn Kennemer Wonen’ account. Zo kunt u niet alleen digitaal een reparatieverzoek indienen of uw betalingsoverzicht inzien, maar heeft u ook toegang tot uw ontvangen brieven van Kennemer Wonen.

Gemak voor u, goed voor het milieu
Naast het gemak voor u, levert deze ontwikkeling een positieve bijdrage aan het milieu door het terugdringen van papiergebruik.

Meer over informatie over Postex vindt u op de website.