Maatregelen RIVM - Kantoor gesloten voor bezoek

Maatregelen RIVM en dienstverlening Kennemer Wonen
Vanwege de geldende maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het Coronavirus, dragen wij uiteraard ook ons steentje bij. Voor onze dienstverlening noemen wij hieronder een aantal belangrijke aandachtspunten.

Kantoor gesloten voor bezoek
Ons kantoor is gesloten voor bezoek. Slechts in uitzonderlijke gevallen is bezoek alleen op afspraak mogelijk.
Via onze website kunt u 24 uur per dag eenvoudig en veilig online uw zaken regelen. Kijk voor andere contactmogelijkheden op onze contactpagina. 

Houd 1,5 meter afstand
Bij bezoek houden onze collega’s (minimaal) 1,5 meter afstand. Onze aannemers die werkzaamheden bij u verrichten, houden ook 1,5 meter afstand. Wij vragen hierbij ook uw medewerking. Wilt u er aan meewerken dat onze aannemers hun werkzaamheden kunnen verrichten binnen deze afstand?

Mondkapjes tijdens bezoek
Veiligheid van onze huurders en medewerkers vinden wij erg belangrijk. In openbare ruimtes, dragen onze collega’s mondkapjes bij een afspraak. Wij vragen ook u om een mondkapje te dragen tijdens een afspraak of bezoek met onze collega’s.

Naast bovengenoemde aandachtspunten, gelden uiteraard de overige algemene landelijke adviezen. Kijk voor de actuele informatie en richtlijnen op www.rijksoverheid.nl/coronavirus .