Nieuws

Nieuwe aanpak vocht- en schimmelproblemen

Kennemer Wonen heeft de werkwijze rondom de aanpak van vocht- en schimmelproblemen aangepast en onderneemt actief stappen om deze problemen op te lossen. De oorzaak is soms lastig te achterhalen, waardoor de aanpak per situatie verschilt.

Illustratie Vocht En Schimmel

Succesvolle informatiemarkt "zorg om een ander"

Op 19 juni organiseerden Kennemer Wonen en Sociaal Team Heiloo samen met zorg- en welzijnspartners de informatiemarkt 'Zorg om een ander' in Heiloo. Bezoekers leerden wat ze kunnen doen als ze zich zorgen maken over kwetsbare mensen in hun buurt.

SM Post Informatiemarkt (2)

Krijgt u de juiste huurtoeslag?

Controleert u wel eens of u in aanmerking komt voor huurtoeslag? En als u al huurtoeslag krijgt, of het bedrag nog wel klopt?  Het kan zijn dat u na een huurverhoging of na een verandering in uw persoonlijke situatie in aanmerking komt voor huurtoeslag.

Huurtoeslag

Verlenging levensduur van badkamer of toilet

Sinds dit jaar zijn de criteria voor het vervangen van badkamers en toiletruimtes veranderd. De kwaliteit van badkamers  en toiletruimten is de afgelopen jaren flink verbeterd. Kennemer Wonen vindt het niet duurzaam om iets te vernieuwen wat nog in goede staat is. Daarom is de levensduur van badkamers en toiletruimtes verlengd.

Badkamer Renovatie Klein

Geslaagden, gefeliciteerd!

Vorige week ontvingen de scholieren in de eindexamenklassen van de middelbare scholen hun eindexamenuitslag. Daarom trokken onze collega’s de wijk in om de geslaagden in onze woningen persoonlijk te feliciteren met hun diploma en gaven een belangrijke boodschap mee.

SM Post Geslaagden (4)

Jaarverslag Kennemer Wonen 2023: Op koers naar 2030

Ons jaarverslag staat online! Hiermee geven we een terugblik op 2023; een jaar met een flink aantal mooie resultaten. We leverden 88 nieuwbouwwoningen op en namen er aanvullend 124 in aanbouw. Waardevol ook dat het project G’oud in Ouddorp is gestart. Een (t)huis voor iedereen, daar werken we dagelijks samen met onze partners aan.

1000000977 (1)

Nieuwe fase voor bouw sociale huurwoningen in Groet en Schoorl

Een nieuwe fase voor de ontwikkeling en bouw van totaal 43 sociale huurwoningen in Groet en Schoorl. Wethouder Yvonne Roos-Bakker en Krista Walter, directeur-bestuurder van Kennemer Wonen zetten hun handtekening onder de anterieure overeenkomst, waarin afspraken zijn gemaakt over de ontwikkeling van beide nieuwbouwprojecten.

Yvonne Roos Bakker En Krista Walter Op Locatie In Groet

Kennemer Wonen stopt samenwerking met NHDA

Kennemer Wonen is in 2021 een samenwerking aangegaan met de Noord Hollandse Duurzaamheids Alliantie (NHDA) voor de verduurzaming van 325 woningen. Recent hebben wij besloten om deze samenwerking te beëindigen. Wij hebben eind 2023 extern onderzoek laten uitvoeren naar administratieve onregelmatigheden. Het onafhankelijke onderzoek heeft bevestigd dat er door NHDA niet conform afspraken is gehandeld.

Bouwhelm En Materialen

Informatiepagina juni 2024

Deze week verschijnt de informatiepagina van Kennemer Wonen weer in de lokale huis-aan-huis-bladen.
Met deze keer aandacht voor een aantal nieuwbouwprojecten, een tuinwedstrijd in Uitgeest, verduurzaming in Castricum, informatiemarkt in Heiloo en meer! Lees hem hier online.

Kennemer Wonen Informatiepagina Juni 2024