Betalingsproblemen door de Coronacrisis? Neem contact op!

Door de Coronacrisis en de lockdown waar we nu in zitten, is het mogelijk dat u voor een bepaalde periode minder tot geen inkomen heeft. Dit kan betekenen dat u in de knel komt voor het tijdig betalen van de maandelijkse huur aan Kennemer Wonen.

Zo snel mogelijk contact voor een passende oplossing
Heeft de lockdown of Coronacrisis invloed op uw inkomsten? En komt u daardoor in de problemen voor het tijdig betalen van uw huur? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dan kijken we samen met u naar een passende oplossing om tot betalingsafspraken te komen.

Elke situatie is anders
Wij proberen huurders met betalingsproblemen al in een zo vroeg mogelijk stadium te helpen. Dit voorkomt een steeds groter wordende betalingsachterstand, met alle gevolgen van dien. De situatie vanwege Corona kan in meer gevallen voor betalingsproblemen zorgen en vraagt om onze extra aandacht. Wij zijn ons daarvan bewust. Elke situatie bekijken wij apart, waarbij wij ons flexibel opstellen. Samen met u zoeken we naar een passende oplossing!

Schroom niet, neem tijdig contact met ons op via (072) 8 222 888 of via info@kennemerwonen.nl. Onze collega’s van huurincasso kijken samen met u naar een passende oplossing.