Harde lockdown en dienstverlening Kennemer Wonen

De overheid heeft op 14 december 2020 een harde lockdown aangekondigd t/m 19 januari 2021. Dat betekent voor de dienstverlening van Kennemer Wonen, dat onderstaande maatregelen gelden t/m 19 januari 2021.

De informatie op deze pagina wordt bijgewerkt zodra er nieuwe informatie beschikbaar is.

De Rijksoverheid heeft een harde lockdown aangekondigd om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Kennemer Wonen volgt de richtlijnen van de overheid. We doen wat mogelijk is om onze dienstverlening op een goede en verantwoorde manier voort te zetten. Zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Hieronder leest u wat dat betekent.

De aannemers en partners waar wij mee samenwerken, zijn op de hoogte van onze richtlijnen en volgen ook de richtlijnen en adviezen van het RIVM. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Wij zijn alleen telefonisch en digitaal bereikbaar
U kunt alleen zaken telefonisch of online regelen met Kennemer Wonen. Kennemer Wonen is telefonisch bereikbaar op (072) 8 222 888 en digitaal via  .

Kantoor gesloten voor bezoek
Ons kantoor is gesloten voor bezoek.
Dit betekent dat u ons geen bezoek kunt brengen op kantoor. Vragen stellen of (reparatie)verzoeken indienen, kan telefonisch of via onze website.

Thuiswerken door medewerkers
Onze medewerkers werken vanuit huis. Het kan gebeuren dat er, doordat medewerkers klachten hebben, of nieuwe  maatregelen aangekondigd worden, minder collega’s beschikbaar zijn voor uw vragen of verzoeken.

Een afspraak bij u thuis gaat, in principe, gewoon door
Heeft u een afspraak bij u thuis, bijvoorbeeld voor een reparatie? Dan gaat de afspraak in principe gewoon door. Wel vragen wij of u vooraf of u verkouden bent, griepklachten heeft of dat u in een risicogebied bent geweest of behoort tot een kwetsbare doelgroep. In dat geval plannen wij of de aannemer in overleg met u een nieuwe afspraak in.

1,5 meter afstand en mondkapjes
Bij bezoek van onze collega’s of aannemers houden zij 1,5 meter afstand en dragen zij een mondkapje. Wij vragen ook uw medewerking en goed te letten op het houden van 1,5 meter afstand. Op die manier kunnen werkzaamheden voor iedereen op veilige wijze uitgevoerd worden.
 
Reparaties kunnen vertraging oplopen
Onze medewerkers en onze aannemers en partners volgen de richtlijnen van het RIVM. Het kan gebeuren dat er, doordat medewerkers klachten hebben, minder mensen beschikbaar zijn om naar afspraken te komen.


Onze medewerkers schudden geen handen en houden afstand
Ontstaat er een situatie waarin bezoek van (een van) onze medewerker(s) noodzakelijk is, dan handelen zij volgens het advies van het RIVM om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen:

  • Bij verkoudheid, hoest of koorts komen onze medewerkers niet langs;
  • Zij schudden geen handen;
  • Houden gepaste afstand (2 meter van de gesprekspartner);
  • Dragen een mondkapje;
  • Wassen handen regelmatig;
  • Hoesten en niezen in de binnenkant van de elleboog;


Heeft u vragen?
Neem telefonisch of digitaal contact met ons op. Op de website van de Rijksoverheid (www.rijksoverheid.nl) leest u de laatste ontwikkelingen over het Coronavirus en de meest gestelde vragen en antwoorden.

Hou vol, en blijf gezond!