Rondetafelgesprekken worden verplaatst

UPDATE: Helaas kunnen de geplande rondetafelgesprekken van 16 en 30 november niet doorgaan. Vanwege de aangescherpte maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, moeten wij de bijeenkomsten annuleren.

Van uitstel komt geen afstel!
Uiteraard zijn wij nog steeds benieuwd naar uw mening en gaan graag op een later moment alsnog met u in gesprek. Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus, zoeken wij de komende tijd naar mogelijkheden om met u in gesprek te gaan. Wilt u hieraan deelnemen? Aanmelden kan nog steeds. Zie meer info in het oorspronkelijke bericht hieronder.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De woningnood is hoog, duurzaamheid is belangrijk, huren moeten betaalbaar blijven en huurders willen prettig wonen in een fijne leefomgeving. Zomaar een aantal uitdagingen waar Kennemer Wonen zich dagelijks voor inzet, en in de toekomst moet blijven inzetten. Momenteel werken wij aan ons koersplan 2030, waarin het beleid van Kennemer Wonen voor de komende jaren wordt vastgelegd. Maar welke keuzes moeten wij maken en hoe verdelen wij onze aandacht en investeringen over de verschillende onderwerpen? Natuurlijk hebben wij daar zelf ideeën over, maar wij horen dat ook graag van u, als woningzoekende of huurder van Kennemer Wonen.

Praat mee tijdens een rondetafelgesprek op dinsdagavond 16 of 30 november bij ons op kantoor in Heiloo.
Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.: Wat maakt het huis een thuis (of juist niet)? Wat waardeert u wel/niet aan een woning of woonomgeving en waar loopt u tegenaan als de woning niet (meer) passend is bij uw huidige levensfase? Wat is uw gewenste woonsituatie: wat zoekt u? Welke afwegingen maakt u? En tot welke concessies bent u bereid om uw gewenste woonsituatie te bereiken?

Wij gaan graag in gesprek met huurders/woningzoekenden in vier groepen:

  • Jongeren tot 30 jaar (zowel huurders als woningzoekenden)
  • Huurders in de leeftijdsklasse 30 – 65 jaar
  • Huurders in de leeftijdsklasse 65+
  • Woningzoekenden (alle leeftijden)

Heeft u interesse om deel te nemen aan een rondetafelgesprek? Stuur dan een e-mail met uw contactgegevens naar info@kennemerwonen.nl o.v.v. Rondetafelgesprek (inclusief de datum dat u wilt deelnemen) en vermeld in de mail duidelijk in welke van bovenstaande groepen u valt.