Tuinwedstrijd in Uitgeest - Maak met uw tuin kans op een cadeaubon!

Kennemer Wonen organiseert in Uitgeest een ‘Tuinwedstrijd’ van 20 mei t/m 12 augustus. In aanvulling op de vergroening van de openbare ruimte, roepen wij ook onze bewoners op om hun steentje bij te dragen!

Huurders in Uitgeest hebben per brief een uitnodiging ontvangen om mee te doen met deze Tuinwedstrijd. Maar ook als u geen brief heeft ontvangen, maar wel een huis (met tuin) huurt van Kennemer Wonen in Uitgeest, kunt u meedoen.

De wedstrijd bestaat uit drie categorieën:

1. Vergroenen:

door bijvoorbeeld tegels te verwijderen en te vervangen voor een variatie aan nieuwe planten, bloemen of struiken.

2. Verduurzamen:

door het plaatsen van duurzame artikelen, zoals een regenton, compostbak, dierenverblijf of moestuinbak.

3. Opknappen:

een opgeruimde tuin, vrij van rommel en onkruid. Denk aan het snoeien van hagen en struiken, of het opknappen van tuinmeubilair.

Per categorie wordt er een winnaar gekozen. Iedere winnaar ontvangt een tuincentrum cadeaubon ter waarde van € 75,- U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@kennemerwonen.nl, o.v.v. Tuinwedstrijd Uitgeest. Vermeld uw naam, adres en met welk van de drie bovenstaande categorieën u aan de slag gaat. Dit mogen ook meerdere categorieën zijn! Stuur een foto mee van uw tuin zoals deze er op dat moment uitziet. Na uw aanmelding ontvangt u een mail met meer informatie over het verloop van de Tuinwedstrijd.

Samen maken we de gemeente Uitgeest groener!