interieur op verzoek (IOV)

In het verleden bepaalde Kennemer Wonen wanneer uw keuken, badkamer en/of toilet werd vervangen. Dit noemden we planmatige vervanging. Vanaf nu draaien we dat om. Wilt u een nieuwe keuken, badkamer en/of toilet? Dan vraagt u dit aan op onze website bij "Direct Regelen". Wij bekijken of uw woning aan de voorwaarden voldoet. Als dat het geval is, dan start het proces. Wij noemen dat Interieur op verzoek. 

Veel gevraagd over interieur op verzoek (IOV)

Kan ik een nieuwe toiletruimte aanvragen?

U kunt een nieuwe toiletruimte bij ons aanvragen als hij 30 jaar oud is. Vul hiervoor het aanvraagformulier interieur op verzoek in op onze website bij "Direct Regelen". Als uw aanvraag bij ons binnen is, kijken wij of uw toiletruimte aan vervanging toe is.

Mocht de toiletruimte nog niet aan vervanging toe zijn? Tegen bijbetaling van de restwaarde vervangen wij uw toiletruimte.
Het is niet mogelijk de restwaarde in termijnen te betalen.

Wat gebeurt er met mijn aanvraag interieur op verzoek als er toekomstplannen zijn voor mijn complex?

Het kan zijn dat wij op korte termijn plannen hebben voor uw woning. U moet dan denken aan grootschalige renovatie of sloop-nieuwbouw. Als dat het geval is dan keuren wij uw aanvraag af.

Welke keuzemogelijkheden heb ik?

De aannemer laat tijdens de inspectie in de woning zien welke keuzemogelijkheden wij standaard bieden.
Een voorbeeld van de keuzemogelijkheden voor de badkamer, toiletruimte en keuken: keuzeformulier badkamer en toilet en keuzeformulier keuken

Ik heb een andere vraag over Interieur op Verzoek

Als de vraag van de bewoner niet tussen de veelgestelde vragen staat en je kunt het antwoord zelf niet geven, verbind de klant dan door met Joost Borst of Chris Alberda of maak een taak voor hen aan.

Kan ik een nieuwe keuken aanvragen?

U kunt een nieuwe keuken bij ons aanvragen als hij 20 jaar oud is. Vul hiervoor het aanvraagformulier interieur op verzoek in op onze website bij "Direct Regelen". Als uw aanvraag bij ons binnen is, kijken wij of uw keuken aan vervanging toe is.

Mocht de keuken nog niet aan vervanging toe zijn? Tegen bijbetaling van de restwaarde vervangen we uw keuken.
Het is niet mogelijk de restwaarde in termijnen te betalen.

Kan ik een nieuwe badkamer aanvragen?

U kunt een nieuwe badkamer bij ons aanvragen als hij 30 jaar oud is. Vul hiervoor het aanvraagformulier interieur op verzoek in op onze website bij "Direct Regelen". Als uw aanvraag bij ons binnen is, kijken wij of uw badkamer aan vervanging toe is.

Mocht de badkamer nog niet aan vervanging toe zijn? Tegen bijbetaling van de restwaarde vervangen we uw badkamer. Het is niet mogelijk de restwaarde in termijnen te betalen.

 

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen om in aanmerking te komen voor Interieur op Verzoek?

Om in aanmerking te komen voor Interieur op Verzoek dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen: Voorwaarden en spelregels Interieur Op Verzoek

Stel dat het budget voor 'Interieur op verzoek' op is. Wat gebeurt er dan?

Jaarlijks stelt Kennemer Wonen een maximaal bedrag vast voor het vervangen van de badkamer, keuken en/of toilet op verzoek van huurders. Het kan gebeuren dat er in de loop van het jaar meer aanvragen binnenkomen dan het budget toelaat. Is dit het geval dan informeren wij u hierover op de website. In het opvolgende jaar kunt u weer een nieuwe aanvraag indienen op onze website.

 

Kan ik ook extra’s kiezen?

Misschien wilt u iets extra’s om bijvoorbeeld uw keuken of badkamer helemaal naar uw eigen wens in te richten. Dit kan, wij noemen dit “meerwerk”. De kosten voor dit meerwerk zijn voor uw eigen rekening. U kunt uw wensen met de aannemer bespreken. Hij maakt een offerte voor u. Bent u akkoord met deze offerte dan regelt hij verder alles. U betaalt het meerwerk voor de start van de werkzaamheden aan hem. Kiest u voor meerwerk dan moet u rekening houden met een aantal voorwaarden: voorwaarden zelf aangebrachte voorzieningen

Meer vragen (6)